• NIEUWS & EVENTS
  • NIEUWS
  • Onderzoek toont aan: Nederlandse leverancier favoriet voor Cloud-diensten

Onderzoek toont aan: Nederlandse leverancier favoriet voor Cloud-diensten

Bijna de helft van alle bedrijven en instellingen in Nederland schakelen een Nederlandse leverancier in voor Cloud-diensten en Cloud-ondersteuning. Dit is gebleken uit de Dutch Cloud Adoptie Monitor 2020-2021, een onderzoek onder ruim 200 bedrijven. Maar liefst 28,6% van deze bedrijven kiest bij voorkeur zelfs voor een lokale IT-leverancier. Dit geldt vooral voor kleinere bedrijven, maar ook grotere bedrijven kiezen steeds vaker voor een Nederlandse hostingpartij of serviceprovider. ‘Wees loyaal, koop lokaal’ dus, ook een veel gehoorde uitspraak tijdens de corona-crisis. 

Afbeelding1-Feb-23-2022-10-04-31-50-AM

100% Nederlandse cloud-provider

Als Nederlandse Cloud-provider voor MSP’s en IT-dienstverleners, juicht Fundaments deze groeiende voorkeur voor een Nederlandse Cloud-provider natuurlijk alleen maar toe. Met 7 Tier3+ datacenters op Nederlandse bodem en een 24x7x365 helpdesk met veel persoonlijke aandacht, staat Fundaments voor 100% Nederlandse kwaliteit en samenwerking.  

 

 

De juiste certificeringen

Fundaments levert Mission Critical IaaS, BaaS, DRaaS en Kubernetes in een volledig OPEX-model. MSP’s en IT-dienstverleners kunnen dankzij Fundaments, volledig zelfstandig, hun klanten bedienen met een autonome dienst, waarbij ze altijd toegang hebben tot gespecialiseerde Cloud Experts als dat nodig is. Daarnaast voldoet Fundaments aan de certificeringen voor ISO 9001, 14001, 27001, NEN 7510 en ISAE 3402 type I en II. Hierdoor voldoet u altijd aan de juiste wet- en regelgeving.  

Voor een 100% Nederlandse Cloud-provider ben je bij Fundaments dus aan het juiste adres! Meer weten? Bel naar 088 4227 227 of mail naar info@fundaments.nl 

Altijd op de hoogte?

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste Fundaments-nieuws? Via ons LinkedIn-kanaal publiceren we regelmatig content over bijvoorbeeld nieuwe diensten, nieuwe collega's en mooie samenwerkingen en awards. Klik op onderstaande button en volg Fundaments op LinkedIn!