• NIEUWS & EVENTS
  • NIEUWS
  • Webinar Cloud & Cybersecurity door Fundaments en SecurityHive

Webinar Cloud & Cybersecurity door Fundaments en SecurityHive

Steeds vaker worden organisaties getroffen door cyber-incidenten. Bijna dagelijks hoor je in het nieuws over DDoS-aanvallen, actieve hackersgroepen en beveiligingslekken. En nee, dit gebeurt niet alleen bij de grote internationale concerns, maar ook bij kleine lokale organisaties. Hierdoor rijst bij steeds meer mensen de vraag: "hoe zorg ik ervoor dat dit mijn organisatie en mijn klanten niet overkomt?"

Vooral dat laatste mag namelijk niet onderschat worden. Jouw klanten verwachten dat de Cloud optimaal beveiligd is en dat jij als organisatie alle nodige maatregelen hiervoor neemt. Maar hoe kun jij de bescherming van jouw klanten 100% garanderen?

Op 17 maart organiseert SecurityHive in samenwerking met Fundaments een webinar over dit onderwerp, speciaal gericht op IT-dienstverleners en de Cloud. Wil jij proactief je Cloud beveiligen? 

Meld je dan hier aan. 

Altijd op de hoogte?

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste Fundaments-nieuws? Via ons LinkedIn-kanaal publiceren we regelmatig content over bijvoorbeeld nieuwe diensten, nieuwe collega's en mooie samenwerkingen en awards. Klik op onderstaande button en volg Fundaments op LinkedIn!